Lees alles over de kampioenschappen

Dit Districtkampioenschap vond plaats in Nijkerkerveen en is voor de Oost menners tevens de selectie voor de Hippiade Mennen op 16 september. Onder zonnige omstandigheden op een keurig geprepareerde grasbaan waren 8 dressuurringen en een vaardigheidsring neergelegd. Iedere menner reed 2 dressuurproeven die door 2 jury’s werden beoordeeld. Parcoursbouwer Cees Wijntjes koos voor een vaardigheidparcour met lange lijnen en hier en daar korte bochten die lastiger waren aan te rijden dan sommige van d ...meer

Geplaatst op:

Drie keer is scheepsrecht voor PC Nienoord. De Groningse club won namelijk voor de derde keer op rij de Kür op muziek voor M/Z-viertallen. De hoogste eer bij de viertallen klasse Z ging toepasselijk naar Team Goud4Goud en bij de M/Z zestallen was Research Drive’s Esdalruiters de sterkste.

Geplaatst op:

Anniek Vanhove kwam met haar pony Frits maar zonder hoge verwachtingen naar Ermelo, maar werd toch kampioene in de L2 dressuur. Bridget Lock werd met haar pony Dutch Prairie Charlie uitgeroepen tot Hippiade kampioen in de L2 cat. A en B. De bijzondere klik tussen pony Sandokan’s Pardo en amazone Elise de Loos leidde vandaag tot het winnen van de Hippiadetitel in de PK International prijs L2-dressuur cat. DE.

Geplaatst op: