Regiokampioenschap

Buiten was het erg koud maar in de rijbaan van Manege Middenhof in Maasluis was daar weinig van te merken tijdens spannende strijd bij de indoor regiokampioenschappen springen in de klassen B t/m M voor paarden. Ruim 100 combinaties streden in de klassen B, L en M om de kampioenstitel en de 7 startplaatsen voor de landelijke kampioenschappen in Ermelo komende maand. In de klasse B was het kampioenslint voor Nikita Cheung (Zundert), in de klasse L voor Gina Gerrets (Vlaardingen) en in de klasse M voor Stefanie van den Bosch (Bleiswijk).

Geplaatst op:

Dankzij de nachtvorst was het nog aardig fris in de hal, maar de “Rooise Paarden en Pony Ruiters” in Sint Oedenrode hadden een verwarmde entree tent gebouwd waar een gemiddeld Wellness centrum qua temperatuur jaloers op zou worden. Gratis toegang dankzij een aantal grote sponsors, gingen de Brabantse kampioenschappen indoor 2018 voor pony’s exact om 9 uur van start.

Geplaatst op:

Bij Ruitersportvereinging Les Chevaliers in Bodegraven vonden zondag de indoor regiokampioenschappen springen voor ponycombinaties plaats. Bijna 70 ponycombinaties streden in de klassen B, L en M om de kampioenstitel en de 10 startplaatsen voor de landelijke kampioenschappen in Ermelo. De pony Breitling van de Rotterdamse zusjes Roepel leverde dit weekend een uitzonderlijke prestatie. Gisteren werd Isabelle Roepel (Rotterdam) regiokampioen in de klasse Z-DE, vandaag werd haar zusje Carlijn met Breitling regiokampioen in de klasse L-DE.

Geplaatst op: