Hippiade

Nog twee weken en dan gaat de Hippiade weer van start. Gedurende drie weekenden staat het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo volledig in het teken van dé nationale breedtesportkampioenschappen voor springen, dressuur, mennen en voltige. Wie gaan er dit jaar naar huis met de felbegeerde KNHS-titels? Maar naast alle spannende wedstrijden is er dit jaar nog veel meer leuks te beleven. Kom dus gezellig met de hele familie een dagje uit naar de Hippiade 2019!

Geplaatst op:

Voor de Hippiade Voltige, die op 23 en 24 augustus plaatsvindt op het Nationaal Hippisch Centrum, is de verdeelsleutel voor de deelnemers in de verschillende klassen bekend. Peildatum voor totstandkoming van de verdeling was 1 mei. Toen is gekeken naar het aantal actieve deelnemers uit het gehele land in de verschillende klassen.

Geplaatst op:

Na het succesvol verlopen CEI en NK Endurance in Ermelo op 10 en 11 mei, kijken we al weer uit naar de volgende Endurance strijd rond het Nationaal Hippisch Centrum. Vrijdag 23 augustus staat de Hippiade Endurance op de agenda. De inschrijving sluit 31 mei, dus vergeet je niet op te geven.

Geplaatst op: