Lees alles over de kampioenschappen

Dankzij de nachtvorst was het nog aardig fris in de hal, maar de “Rooise Paarden en Pony Ruiters” in Sint Oedenrode hadden een verwarmde entree tent gebouwd waar een gemiddeld Wellness centrum qua temperatuur jaloers op zou worden. Gratis toegang dankzij een aantal grote sponsors, gingen de Brabantse kampioenschappen indoor 2018 voor pony’s exact om 9 uur van start.

Geplaatst op:

Op donderdagavond 22 februari zitten we tussen 19:00 uur en 21:00 uur voor je klaar om via WhatsApp al je vragen over de KNHS Indoorkampioenschappen te beantwoorden.

Geplaatst op:

Bij Ruitersportvereinging Les Chevaliers in Bodegraven vonden zondag de indoor regiokampioenschappen springen voor ponycombinaties plaats. Bijna 70 ponycombinaties streden in de klassen B, L en M om de kampioenstitel en de 10 startplaatsen voor de landelijke kampioenschappen in Ermelo. De pony Breitling van de Rotterdamse zusjes Roepel leverde dit weekend een uitzonderlijke prestatie. Gisteren werd Isabelle Roepel (Rotterdam) regiokampioen in de klasse Z-DE, vandaag werd haar zusje Carlijn met Breitling regiokampioen in de klasse L-DE.

Geplaatst op: