Lees alles over de kampioenschappen

De eerste stap naar de KNHS Indoorkampioenschappen is om je via selectiewedstrijden (en een eventueel kringkampioenschap) te selecteren voor het regiokampioenschap van jouw regio. Na afloop van het regiokampioenschap mag iedere regio vervolgens een aantal combinaties naar de KNHS Indoorkampioenschappen afvaardigen. Hoeveel dat er zijn, staat in de verdeelsleutel. De verdeelsle ...meer

De selectie voor de subtop (ZZ-Zwaar en Lichte Tour) is inmiddels losgebarsten.  De tussenstand van de subtopselecties worden na ieder de selectieweekenden bijgewerkt en als Excel-bestand gepubliceerd op de pagina 'Startlijsten'. 

Geplaatst op:

Na het succes in 2016 wordt de Randstadcup in 2017 wederom georganiseerd én uitgebreid met de ponykampioenschappen klasse Z en ZZ.

Geplaatst op:

Zojuist zijn de vraagprogramma's voor de KNHS Indoorkampioenschappen gepubliceerd én hebben we de FAQ's voor je op een rij gezet.

Geplaatst op:

De selectieprocedure (inclusief de data en locaties van de selectiewedstrijden) voor de KNHS Indoorkampioenschappen dressuur klasse ZZ-Zwaar t/m Lichte Tour (subtop) is bekend.

Geplaatst op:

Als je meedoet aan de KNHS Indoorkampioenschappen, dan is het de bedoeling dat je voldoet aan de bepalingen uit het kampioenschapsreglement. Deze reglementen zijn vandaag gepubliceerd. In de bepalingen voor deelname aan de regio- en/of KNHS kampioenschappen t/m ZZ-Licht dressuur en ZZ-springen is een aantal bepalingen opgenomen of gewijzigd die extra aandacht vragen:

Geplaatst op:

Nu het najaar bijna aanbreekt kijken we weer vooruit naar het indoorseizoen, dat traditiegetrouw wordt afgesloten met de KNHS Indoorkampioenschappen springen en dressuur voor paarden en pony's. 

Geplaatst op: