Indoorkampioenschappen

Naast het kampioenschapsreglement is nu ook het vraagprogramma voor de KNHS Indoorkampioenschappen springen (t/m ZZ) en dressuur (t/m ZZ-licht) bekend. Je vindt alle reglementen, bepalingen en vraagprogramma's onder knhsindoorkampioenschappen.nl/voordeelnemers ...meer

Geplaatst op:

De data van de KNHS Indoorkampioenschappen 2018 zijn bekend. Zet de volgende data in je agenda! Dressuur3 en 4 maart 2018 − Dressuur ZZ-Zwaar t/m Grand Prix9 en 10 maart 2018 − Dressuur pony’s16 en 17 maart 2018 − Dressuur paardenMeer informatie over de dressuurkampioenschappen Springen23 maart 2018 − Springen pony’s klasse B24 maart 2018 − Springen pony’s klasse L t/m ZZ30 ...meer

Geplaatst op:

Op social media circuleert het bericht dat de KNHS Indoorkampioenschappen worden afgelast, maar dat betreft een bericht van vijf jaar geleden, uit 2012. De KNHS Indoorkampioenschappen 2017 gaan dus gewoon door: raadpleeg bij twijfel altijd het nieuws op knhs.nl voor officiële mededelingen. Ook het laatste nieuws over Rhino lees je daar. ...meer

Geplaatst op:

Marieke van der Putten is de overtuigende winnares geworden van de titel in het KNHS Indoorkampioenschap Zware Tour. Met Glock´s Federleicht won de amazone beide proeven. Zilver ging naar Adelinde Cornelissen met Zephyr, Lynne Maas won met Uranium W brons.  

Geplaatst op:

Denise Nekeman heeft met haar blikvanger Boston Sth het KNHS Indoorkampioenschap in de klasse U25 en daarmee de PK International prijs gewonnen. Achter Nekeman kwam Maxime van der Vlist met Bailey op plaats twee en Jeanine Nieuwenhuis met Tc Athene op plaats drie. 

Geplaatst op:

Diederik van Silfhout is de afgetekende KNHS Indoorkampioen in de Lichte Tour geworden.  Met de imponerende Expression won hij zowel gisteren als vandaag met ruime voorsprong.

Geplaatst op:

Jasmien de Koeyer is de nieuwe KNHS Indoorkampioene dressuur bij de Young Riders. Met haar zeer lichtvoetige Esperanza won ze beide proeven en daarmee de Pikeur prijs. Lisanne Zoutendijk werd tweede met Kostendrukkers Ringo Star. Bo Oudhof reed Colt Sollenburg naar het brons.

Geplaatst op:

Met ruime zeges in de twee proeven is Daphne van Peperstraten afgetekend kampioene geworden in het KNHS Indoorkampioenschap voor Junioren. Met haar Greenpoint´s Cupido reed ze in de Kür naar ruim 77%. Sem Stiemer werd tweede, Thalia Rockx derde.

Geplaatst op:

Adelinde Cornelissen is vandaag de eerste KNHS Indoorkampioen van 2017 geworden. Met Fleau de Baian, de volle broer van haar topper Parzival, won Cornelissen met overmacht beide proeven in het ZZ-Zwaar kampioenschap.

Geplaatst op:

In de weekenden van 25 februari tot en met 25 maart worden de jaarlijkse KNHS Indoorkampioenschappen verreden op het KNHS-centrum in Ermelo. Via de Regiokampioenschappen en Subtop-selectiewedstrijden hebben de beste dressuur- en springruiters uit de basissport zich geplaatst voor deze titelstrijd. De kampioenschappen zijn goed online te volgen, maar nog leuker is het natuurlij ...meer

Geplaatst op: