Lees alles over de kampioenschappen

Naast het kampioenschapsreglement is nu ook het vraagprogramma voor de KNHS Indoorkampioenschappen springen (t/m ZZ) en dressuur (t/m ZZ-licht) bekend. Je vindt alle reglementen, bepalingen en vraagprogramma's onder knhsindoorkampioenschappen.nl/voordeelnemers ...meer

Geplaatst op:

Vandaag is de Hippiade mennen onder een heerlijk zonnetje verreden. De menners sluiten vandaag de Hippiade 2017 af. Door de terreingesteldheid op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo werd uitgeweken naar RSC Kraaij in Nijkerkerveen. Daar werden deelnemers, bezoekers en officials gastvrij ontvangen en viel de hele dag te genieten van mooie sport.

Geplaatst op:

De #Hippiadehelden zijn bekend en wat voor helden! Iedereen bedankt voor het meedoen, ontzettend leuk om te zien wie jullie allemaal op een voetstuk hebben geplaatst! ✔ Ellen Treep, jij wint een sweatshirt uit de wintercollectie van PK International Sportswear. Wil je je keus én de maat aan ons doorgeven via pb?✔ Romee Vervoorn, jij zit voorlopig goed met 100 kilo Pavo Paarden ...meer

Geplaatst op:

ERMELO (KNHS) – Het grasterrein van het Nationaal Hippisch Centrum heeft het de afgelopen week door langdurige, zware regenval flink te verduren gehad. Vandaag is besloten dat het niet verantwoord is om Hippiade Mennen op het terrein te laten verrijden. Het KNHS-kampioenschap zou aanvankelijk aankomende zaterdag 16 september gehouden worden in Ermelo. Het evenement is nu verpla ...meer

Geplaatst op:

Met twee Hippiade-titels was RV Exloo bij de zestallen in het L en in het M/Z/ZZ weer oppermachtig. 

Geplaatst op:

In het ZZ springen vochten vijf combinaties om de medailles. Marcella Hokse begon geweldig met Fairy Tail een reed foutloos in een tijd van 42.35 seconden. Z-kampioen Steven Veldhuis kreeg met Fionapina Colada niet het goede ritme te pakken, maar verdiende met zijn foutloze rit wel brons. De titel ging naar de vijftienjarige Beau Schuttelaar die Caretino foutloos door de finish liet galopperen in een tijd van 41.04 seconden.

Geplaatst op:

Wessel van de Venne is met Donna Bella Hippiade-kampioen B-dressuur. “Thuis noem ik haar Betsie. Ik train bij Saskia en Mascha van Es en heb de laatste tijd grote sprongen gemaakt."

Geplaatst op:

“Je hoopt natuurlijk te winnen en je werkt er heel hard voor, maar ik had niet verwacht te winnen”, zegt kersvers KNHS kampioene Stephanie de Frel.

Geplaatst op:

Net als in het M was het de laatste starter die de titel voor zich opeiste in de klasse Z springen. Het was routinier Steven Veldhuis, die met de geweldig springende goedgekeurde KWPN-hengst Graziano VDL 0.11 seconden van de leidende tijd van Terry van de Wetering afsnoepte. “Ik heb al titels gewonnen in het L en twee keer in het M, maar nog nooit in het Z. Die stond echt nog op mijn verlanglijstje.”

Geplaatst op:

Joyce Heuitink is vandaag op de Hippiade kampioen geworden in de Z2 dressuur. Heuitink reed haar zesjarige Gaudi Vita, een zoon van de hengst Apache, naar de fraaie score van 77.458% in de Kür. Zilver was voor Thalia Rockx met Golden Dancer de la Fazenda. Diana van de Bovenkamp met Evita Ronia won brons.

Geplaatst op: